Thursday, June 29, 2006

pinochio to super grover

kelmarin cuaca panas...merayap sehingga ke shah alam
panas nyer menggelegak..then kena balik ke opis balik tensen betul sebab hp teringgal dalam drawer...sori for those yang buat few missed call, tak berangkat..


tapi selain panas ada benda yang buat ako tersenyum...bila tengok gegambar lelama sumbody, ada orang yang zaman dulu kala tak percaya ajer kurus and slim...slim boy, innocent and cute ajer ghupanyer tapi sekarang sungguh membesar sebagai johan!!

anyway..physical sesorang tue tak memainkan peranan penting especially bila kita dah kenal hati budi dia dengan mendalam..rupa paras maybe jadi 2nd count!

banyak perkara yang terjadi dan menyakitkan hati tapi kadang kadang kita terpaksa "berbohong" sunat untuk kebahagiaan diri...appreciate time yang ader and enjoy the happiness at this moment coz we dont know what gonna happen next!

Friday, June 23, 2006

sakit yang sakittttt...

dah lembik macam "cekodok" dari last week.... penangan high fever dan bacteria yang mengawan dlm darah...ari nie start kerja memang gile babi blurrrrr and byk twinkle twinkle litle star!!rasa lemah tak abis2 lagih

so, my parentslah yang jadi nurse tak bertauliah sepanjang 6 ari...teringat lagi kata kata mak aku kat my cousin Nurin yang baru nak masuk 2 tahun
".....makcik kamu tue kalau sihat ke langit biru dia terbang...dah sakit..baru sedar diri.." then ayah aku pulak menyambung.." kak cik tue kena kawen senang sikit ada lah orang nak jaga time sakit..takdelah kami ni nak riso riso dah...itulah ubatnyer"

bila aku dengar ckp ckp ayah aku lagih lah bertambah migrain kat kepala...suruhnyer ako kawen pulak...adeiii...sakittt

ape ape pun terima kasih pada semua kengkawan yg terdekat dan sesiapa yang jauuuuuhh yang called yang tak call, yang sms yang tak sms me, amik berat...

jom! dah sihat nie boleh kita lelepak n bergossipan...rinduuu hehehehe