Monday, July 24, 2006

seriously, don't be soooo serious

firstly, thank to ms sofea menginspired aku with the blog's title, tapi the "o" aku kasi tambah..hehehehe
biarlah orang cakap kita "emo", tapi ada reason kenapa TUHAN
jadikan wanita dengan fitrahnya mempunyai perasaan yang cukup halus, bukan sensitif tak bertempat...tapi supaya kaum yang lagi satu tue tahu macamm mana derang nak merendahkan sedikit "ego" yang ada!

my gud fren sadly said "eee, macam nak nangis dah..." (sebenarnya dah berayaq mata)
until one extent can't stand anymore with those behavior
and I agreed by saying "nak nangisss....jugak"


derang nie bukannya reti reti nak shared anyhing or something...
tau tau ajer dah jadi satu benda tue...tau tau ajer dah terbuat!
tak paham ke erti "appreciate" and "sharing" in relationship?
benda benda yang kecik nie, kalau buat buat lupa atau ignore boleh jadi satu isu besar!

washing hair without fav conditioner and I missed my ralph lauren smell too...
dah nangis dah ;(

Friday, July 21, 2006

frenzied

ok..start tulis balik

ader few things happened lately, antaranya
cerita kengkawan : sopia yang hectic working lifestylenyer, ditambah dengan kerinduan terhadap Mr KING, miss pae (nadhera) yang ought to be firm dgn status akan dtg, anim cam biasalah..dapat gak ketemu dengan wina and sajiri selepas menjadi warganegara Ipoh

cerita si SITI and boypren DATOK K...orang lain pun kawen gak tapi tak sekecoh kes depa sehingga cerita Tsunami pun tenggelam dek penangan depa..lantaklah ko Siti.. asal bahagia cukup!!!

dan things yang distracted my head...
1. rinduuuu tahap dewa kat boypren muda ako..uwaaaaaa..(actually he is few years younger than me)
2. irregular menstrual
3. owner rumah yang kecoh
4. office poilitics
5. financial crisis

don't want to add on the above list anymore

...nak tidor, pejam mata, close deal