Tuesday, September 12, 2006

silence killed!

after merdeka, actually banyak benda yang terjadi...even dah merdeka tapi soul still mcm terpenjara...

break free dari tekanan kerja dan depression orang orang sekeliling...
ke 'Malindo' awal september dan menerima unexpected presence, kejutan tue sebenarnya tapi keadaan semacam tenang, happy dan aku of course tenggelam dalam "Larut" ku...
PEACE no WAR, brader

hoping sesuatu yang samar-samar kekadang bikin kepala gila dan enduring merupakan ubat yang terbaik buat masa terdekat, tapi sampai bila nak tungguu?? hanya pray for good things to come...

men...satu creature yang aku kira payah untuk di'interpret'kan...istilah 'simple' dalam hidup mereka actually men'complicated'kan keadaan...yang menambahkan kusut adalah time mereka berdiam diri atau paling kuat hanya keluar bunyi "hemmm","mmmm" atau sekadar nooding their head...excuse me please, relationship need strong communication and conversation to stay bond...okeylah bagi kat depa wide space...breathing space

rasa rindu nak bercakap...rasa rindu untuk meluahkan perasaan dan menerima good respons yang bukan setakat mendengar...dah jumpa yang buat aku larut tapi too pokerfaced...itulah tue...