Wednesday, November 15, 2006

menyamar sosial??

minggu lepas until end of this year..aku akan jadik hectic sebab terpaksa mengejar project before closing year

banyak gak gangguan yang datang pergi, dan juga terpaksa berdepan dengan emosi orang orang sekeliling yang kurang seimbang...ada yang dah kawen "menyamar sosial' dan yang tak kawen pulak mengalami krisis pertengahan umur, perasaan terkelirulah (aku quoted kata kata si Na..hehehe) macam macammm...

tapi aku bersyukur dengan apa yang aku peroleh dengan seadanya... sebab ada nasib orang yang lagi tersiksa dan kurang baik dari segi naluri, hati dan perasaan berbanding aku...
cuak sungguh bila terdengar banyak cerita cerita yang berkaitan dengan hidup orang berkelamin nie..

terpulang lah, kalau rasa dah bersedia 'mendirikan masjid' and dah bebetul ready dari segi hukum agama dan nekad berdepan dengan tanggungjawab untuk menjaga orang lain..silakanlah...nak kawen bulan 4 ke kawen bulan 10 ke...sila lahhh, last last kena bernikah jugak kan...dengan siapa calon nyer..itu yang tak tau...

so kena cari bit excitement ending November..

Hate me today
Hate me tomorrow
Hate me for all the things I didn't do for you
Hate me in ways
Yeah ways hard to swallow
Hate me so you can finally see what's good for you