Friday, July 20, 2007

A fact- There's a reason we fancy Rock Starts

I've discovered tis interesting fact taken from my fav mag...

" The more creative a person is,the more sexual partners he or she is likely to have, according to research by Newcastle University. Researchers found that artists and poets have twice as many bed buddies as those with more mundane occupations.

The reason being that creative men tend to be charismatic and are more likely to have a bohemian lifestyle, which means they are likely to act on sexual impulses."

well..happen to be a lods of gurl out there have their own cinderella love
stories dreaming 4 prince charming.

3 sekupang


dah lama nak mengupdate blog nie, tapi akibat kelangsungan hidupan
harian dan rutin kerja
dan ditambah dengan mood yang tak menentu, tulisan banyak tertanggguh...my routine mcm biasa nothing extraordinary... working smart, chasing business, eating right and enjoying life, dan yes it been a while tak keluar hang out mengosip dan melayan blues bersama my bestest fren..
hopefully their fine , missing them too....itulah kesannya hidup bernomad di key el ni...
should find my suitable territory soonest possible

in term of running a business, people always asked "camner bizness, kerja??" what else i can replied? i would say least "so far, Alhamdulillah" tapi itulah, banyak sweet and sournye struggling, surviving, competing, the challenged..but at the end of the day kepayahaan itu dibayar dengan nilai kepuasan even the penny tak seberapa..lesson and mistake along the way, itu belum cerita bab terpaksa buat muka manis depan client and participant + trainer yang fussy...
banyak mintak! yet facing the truth of manipulation, kalau ada peluang still have to grab and give the best of it!just one thing i need to learn the most "Be practical and rational"

speaking about rational, dlm relationship pun kena rasional, if not it will be a waste and tricky...some people we knew come and went, tapi aku treat them as equal if they coming back, dengan harapan derang tak simpan niat yang tak baik..past is past, sometimes sedih gak whenever kita terpaksa melarikan diri dari yang kita sayang, bukan nak revenge...dah tua-tua nie malas betul nak ada feeling bangun pepagi rasa tak best sebab teringat-ingat org tue, minom milo ais pun rasa mcm air RO...i felt women tend to shown their loneliness and rindu rinduuan to their lover! dan penat kalau tak dilepaskan

istilah minggu ini -"klasifikasi cum gelaran awek kegemaran"
obsesi yang paling annoying -"24/7 sticked with ps2 soccer game"

well, gambar di atas gambar nikah my childhood fren di Ipoh, Haslini and hubby, congrats ler n sorry gua takdapat jadi pengapit ko last minute...wishing u dapat anak banyak mrs cin..hekhekeke

my status now..Waiting
dengan rm0.10 apa yang boleh kita dapat ek?