Tuesday, August 10, 2010

expired

tahun 2011, few things dalm rutin hidup aku akan expired...my red PASSPORT, my co.mof license..kena lah renew cepat2 sebelum last minute akan jadik kelam kelibut...must put into checklist...if not, sure akan lupa!

pindah, yup..akan pindah lagih...tapi studio hse itu sangatlah kecik, adehhh..mcm mana nak buh aku punye furnitures, ngan katil, working table..semua mkn space...mana ntah nak disumbat...hopefully time pose ni, dapatlah cari place yg lebih selesa and secure

recovering dr sakit, bikin kepala memanjang dizzy and mind x cukup concentrate nk buat kerja, asyik rasa x dak mood n kemalasan..report dh delay...Ya,TUHAN kau pinjamkanlah kekuatan dan kesihatan untuku beribadah...

mak n bapak aku mesti sangat happy coz tahun ni and tahun depan akan dapat dua org cucu baru..adiku konim bakal melahirkan bulan ogos ni, and kak lang pun alhamdulilah rezeki dia dh pun jd ibu mengandung...yey :)

saving still kena maintain, for business, for company, for future car....and travelling, mana yea nk berkembara next trip? ke selatan ok kot

0 Comments:

Post a Comment

<< Home