Thursday, January 25, 2007

hakunamatata


nak menulis sesuatu tapi mood takder, so ako terpikir macam manalah orang yang kerjayanya menulis boleh mengarang dlm keadaan yg bermood...

new chapter 2007, january pun dah nak abis..keadaan agak monotonous dari segi business line, relationship and also personal life, sesuatu yang menarik telah berlaku ketika perkawenan si sifah... im tracking my old frens back..geng geng Ipoh mali, how i miss them!

life towards 30th rasa 'mengerikan' pulak..however aku percaya kedewasaan akan mematangkan fikiran di mana kita tidak lokek untuk berubah angin dan menerima keadaan serta attitude orang yang dekat dengan kita, bukan bermakna kita kena berubah 100% untuk particular person...
tapi dalam tak sedar kedewasaan itu telah mengajar kita dengan lebih bijak bagaimana "blend" dengan situasi yang mampu menyelamatkan sesuatu perhubungan,lebih rasional dan jangan terlalu memikirkan sesuatu dengan too complicated,what goes around....

dia ada situ, yesss tapi sometimes kita sendiri tak mampu gapai sepenuhnya mungkin disebabkan a few obstacles..saya suka dia, yess dia pun suka saya..tapi tak boleh bersama...why? commitment barrier or masih samar dlm pencarian "cinta"

i earn my flexibility in time, but still failed dalam menguruskan masa...ishhhhhh, aku rasa aku yang kena pegi training dalam strategic time management...heee

ada kawan baik yang menanti insan baru ke dunia, alhamdulillah n congratulation..im so proud :)
ohh yaa..gambar kat atas tue gambar masa handle team building di Nur Bukit Hijau Baling, abis muka moderator and fasilitator di sapu tepong...semua kerja participant lah nie, citt

selit sikit promotion: Bayu Irama Consult launching new services in training
"GROOMING & PERSONALITY FOR MUSLIMAH" and for outdoor "ISLAND MOTIVATION: BACK 2 NATURE", so who ever interested to know more on the syllabus, activities etc do email us bayuirama@gmail.com


out for now
-resident va335-